Afgelopen week dan toch naar Brisbane gereden om mijn paspoort te gaan verlengen. Zoals vermeld was het een behoorlijk stuk rijden (ruim 4 uur), dus gelijk een goede reden om bij Ken langs te gaan om te overnachten en z’n nieuwe bar te bewonderen. En ik moet zeggen hij had erg z’n best had gedaan, schitterend !! Het design van z’n bar was gebaseerd op een bar (Crusoe’s) in Bali (Indonesië) waar ie regelmatig heeft vertoefd, compleet met “cocktail of the week”. Er hangen zelfs brochures voor tours die je kan maken 😉 Hij heeft ook een tipping competitie (soort toto) gestart van de Australische rugby (league) competitie, waar Jeanette en ik aan meedoen. Die competitie wordt prachtig via een LED looplicht systeem weer gegeven.

Jeanette doe het beter in de competitie dan ik op het moment maar de Competitie duurt nog lang. Onnodig om te melden dat we de bar effies goed hebben in gedronken. Verder heb ik ook z’n nieuwe glazen “pool fence” (hekwerk rondom zwembad) bewonderd en niet misstaat met het hard houten deck wat we samen hebben gebouwd. Een hekwerk om het zwembad is verplicht in Australië om het verdrinken van kinderen te voorkomen. Het schijnt dat er nog steeds erg veel jonge kinderen verdrinken, en daarom zijn de regels nog eens aan gescherpt. De regels zijn erop gebaseerd dat jonge kinderen niet over dit hekwerk heen kunnen klimmen, maar soms denk ik dat de gemeente denkt dat ze te maken hebben met kleine apen zo streng zijn de regels. Afijn het schijnt dat wij ook een check gaan krijgen, en ik denk eerlijk gezegd niet dat ons hekwerk wordt goed gekeurd. Het is een houten hek wat we beiden vrij lelijk vinden, dus als het vervangen moet worden dan zij het zo. Verschillende planken zijn los en verrot, hopelijk geven ze ons wat tijd, want ik wil gelijk de zwembad area wat veranderen/vergroten zodat we alles in een keer kunnen doen. Zolas gewoonlijk kom ik altijd met een hoop shit weer terug als ik bij ‘m langs ben geweest, we hadden nog een kleine aanhanger tegoed die bij de grasmaaier hoort die we van ‘m hadden over genomen. En hij deed ook een gigantisch (rear projection) TV weg die ik wel kon gebruiken in onze entertainment ruimte als die klaar is (eerst de garage af maken Ton !!)

Verder kwam afgelopen weekend de lokale kapster langs om Jeanette en mijn haar te knippen. We hadden net Jack de ezel rondt het huis laten lopen en dit gaf dus wat interessante plaatjes. Jeanette werd geknipt onder het bijzijn van onze ezel, kippen en honden, dat is een tafereel wat je niet elke dag ziet ! En natuurlijk was Tyson niet erg ver verwijderd van z’n favoriete baasje zoals je ziet.

Tot zover………