Na de gigantische regenval vorige week, is er deze week niet erg veel gebeurd. Moest wachten tot alles een beetje droog werd.

Toen dit op zekere hoogte was gebeurd ben ik weer verder gegaan met de dogfence. Helaas zonder maatje Kenny (uit de Gold Coast) omdat de Pacific Highway nog steeds is ondergelopen op verschillende plekken waardoor verkeer van en naar Queensland (staat die boven New South Wales ligt) niet mogelijk is. Desaltnietemin maakte ik gestaag vorderingen tot Woensdag toen ik door m’n rug ging :-( Dit gebeurt af en toe, wat betekend dat ik niet veel meer kan doen voor 1 tot 2 weken, vervelend maar niets aan te doen.
Jeanette is tot woensdag werkzaam geweest bij de bank branch in Grafton (vlakbij waar wij wonen), omdat de wegen nog steeds afgesloten waren, Donderdag was het weer mogelijk om naar haar oude vertrouwde branch in Maclean te gaan.

Verder hebben we nog niet veel vorderingen gemaakt met onze Border Collie “Jessy”, haar voet is nog steeds ontstoken. Ze is inmiddels al 2 keer geopereerd, wat tot op heden niets heeft geholpen. Ruim 2 maanden geleden is ze in iets scherps gelopen (voor onze ogen) toen ze aan het spelen was. Ik weet bijna zeker dat dit een scherpe stok is geweest, en denk dat er nog steeds een stukje hout in haar voet zit. Helaas na 2 operaties kan de dierenarst niets vinden, en heeft ons door verwezen naar eenspecialist. Verschillenden buren hebben al gesuggereerd om haar af te laten maken, want dat doen ze hier als een hond of kat teveel gaat kosten. Dit overwegen we natuurlijk niet eens, we wonen dan wel “in the country”, maar hierin blijven we waarschijnlijk toch stads mensen !

Nu de dichstbijzijnde specialist zit in de Gold Coast (zo’n 3.5 uur rijden noordelijk van waar wij wonen). Laat dit nu erg dichtbij mijn maat Kenny te zijn. De planning is om volgende week dinsdag middag Noordelijk te rijden met Jessy, we hebben Woensdag een afspraak bij de specialist. Ik blijf dan over bij Kenny (en familie) met Jessy, en kan dan gelijk bij hem de “State Of Origin” kijken. Dit is een zeer beladen rugby wedstrijd tussen de staten Queensland en New South Wales (volgende week meer info). Jeanette neemt dan Woensdag vrij om op de resterende honden te passen. Helaas kennen we nog geen mensen die we zouden kunnen vragen op de honden te passen, maar dit komt hopelijk nog wel naarmate we hier langer wonen.