Eindelijk is de nieuwe watertank geleverd, door de vele regen had de levering wat stagnaties.

Ondanks dat de tank van kunstof is ie toch redelijk zwaar, kreeg er niet veel beweging in toen ik probeerde de tank te verplaatsen. Gelukkig kwamen Bart & Hanneke het Paas weekend, en met de hulp van Bart en Jim was het karwei snel gedaan, net voor de regen de resterende ruimte om de tank opgevuld met zand.

Na pasen de tank voor 3/4 gevult met water van de waterdam (via een waterpomp die bij de waterdam staat), en de presure pomp aangesloten zodat we weer gebruik kunnen maken van het 2de toilet en verschillende kranen.

Verschillende kranen, maar helaas niet bij onze geplande groentetuin, wat niet erg handig is, dus ook maar besoten om een aftakking te maken om dan toch ook daar maar een kraan te installeren. Helaas betekende dit een greppel van bijn 40 meter graven :-( Afijn dit houdt me bezig (en fit ?), toen suggereerde Jeanette dat het mischien ook wel makkelijk zou zijn om daar ook stroom te hebben, waar ze wel gelijk in had, dit betekende echter wel dat de greppel nog langer moest worden :-( :-(.

Nu toch maar snel dat hek om de groetentuin af maken, de honden vreten iedere keer etensresten van de compost hoop op, wat dus geen zoden aan de dijk zet. Veder heeft er ook al een kangeroe in het kippegaas vast gezeten geloof ik, dus moeten we maar wat vegetatie plaasten tegen het hek zodat het wat meer zicht baar is.