Ben net terug met Jessy van de Gold Coast, en ondanks we een vette rekening ($1200) hebben gehad, is het de moeite waard geweest.

De specialist heeft inderdaad een stuk hout gevonden in haar voet wat er dus niet thuis hoort. Het vervelende is dat het een stuk hout van zo’n 7 cm lang was, en vrij dik, wat haar ongetwijfeld erg veel pijn moet hebben gegeven. Desondanks bleef ze rennen en spelen, wat daarna meestal resulteerde in een mank lopenden hond. Ik ben zoals je begrijpt niet erg onder de indruk van de dierenarts hier, die haar 2 keer heeft geopereerd, en niets kon vinden (een stuk hout van 7 cm ???). Dit ga ik binnenkort eens met hem opnemen. Op de foto van de houtsplinter heb ik ook een 20 cent muntstuk gelegd (ongeveer de grootte van een gulden), zodat je een beetje in kan schatten hoe groot de splinter is. De specialist heeft een groot stuk open gemaakt dus er zitten behoorlijk wat hechtingen in, wat dus werderom betekend, dat we haar voor een aantal weken rustig moeten houden (zucht !!!).

Afijn in ieder geval een goed resultaat, op dezelfde dag dat we het resultaat kregen speelde ook Queensland (QLD) tegen New South Wales (NSW) in the “State Of Origin”. Dit zijn 3 rugby (league) wedstrdijden die als een soort rode draad door de normale competitie wordt gespeeld. Zoals de naam mischien al doet vermoeden, de spelers komen uit voor de staat waar ze voor de eerste keer begonnen te spelen. Dit is een erg beladen wedstrijd en vaak worden er dingen toegelaten die normaal niet zouden worden toegelaten, een keiharde wedstrijd dus. Queensland heeft de eerste wedstrdijd gewonnen (28-18), wat perfect is omdat ik Queensland support. Ken had aardig watmensen uitgenodigd voor een barbeque (BBQ) voor de wedstrijd. Ondanks dat de winter officieel is begonnen hier, weerhoudt dat de mensen erniet van om te BBQ’en ! Een geweldige sfeer en een goed resultaat, vergeljkbaar met een avondje voetbal kijken in Nederland. Na de nodige biertjes te hebben genuttigd om de winst te vieren, voldaan in slaap gevallen. Om de volgende morgen weer klaar te zijn om de 3.5 uur terug te rijden naar huis. Het was jammer dat Jeanette er niet bij kon zijn omdat ze op de honden moest passen.