We gaan op dit moment door een periode heen waar alles kapot schijnt te gaan. Onze wasmachine ging weer kapot en aangezien ik ‘m de vorige keer had kunnen repareren dacht ik dat is een fluitje van een cent. Ik weet ik moet dat soort dingen niet denken, want dat loopt altijd anders. En inderdaad d’r was nu meer kapot gegaan dan de vorige keer. Maar gelukkig bood de internet site waar iedereen ervaringen schrijft van het zelf repareren van apparaten bracht wederom uitkomst (DIYnot.com). Parts besteld, vervangen op de print plaat, en de machine draait weer, wat een uitkomst dat internet zeg. Helaas bleef het niet bij de was machine, de booster van de zonne-boiler is er ook mee uitgescheden. De (elektrische) booster gebruiken we af en toe (niet echt vaak) als we wat bewolkte dagen hebben en het water in de boiler bij gewarmd moet worden. Daar moeten we dus een reparateur voor laten komen, en dan kregen we ook nog te horen dat de automatische transmissie van Jeanette d’r auto (Toyota RAV4), niet meer te repareren was. Wat doe je dan, we willen niet echt een andere auto gaan kopen, dus gaan we maar proberen om er een 2dehands transmissie in te laten gooien, wat ondanks het feit dat dit een 2de hands is toch een behoorlijke kosten post is. Dan komt verder nog bij dat Jeanette vanmorgen toen ze naar het werk reed een klapband kreeg, het blijft gewoon maar doorgaan, wat een ellende. Afijn Amanda & Daniel zijn dit weekend bij ons geweest om het Chili festival in Sawtell bij te wonen. Dus Daniel ging effies mee, om Jeanette te assisteren haar band te vervangen, wat waarschijnlijk sneller was dan op de NRMA (Australische ANWB) te wachten.

Afijn zoals ik al vermelde afgelopen weekend was het Chili festival in Sawtell, waar we elk jaar heen gaan. Deze keer had de Chilli factory (een Nederlander die zich heeft gespecialiseerd in het maken van allemaal spicy sausjes) de heetste peper in de wereld verwerkt in een sausje genaamd “Scorpion Strike, Stupidly Hot BBQ Sauce”. De “Trinidad Scorpion Buth T” is de heetste peper in de wereld, officieel genoemd in de Guiness book of records. Dit moesten Daniel en ik dus proberen, nou daar kregen we spijt van, holy shit wat was dat heet, het deed gewoon zeer in je maag. Dit ging toch een beetje te ver, en we hebben deze saus maar niet gekocht, gelukkig waren er een hele hoop andere die goed te versmaden waren.

Afgelopen weekend zijn we ook nog effies langs een camping en 4WD show geweest wat een beetje tegen viel. Door de vele regen die we hebben gehad waren er nog steeds stukken van de snelweg afgesloten waardoor een hoop uitbaters er niet konden zijn. Wel leuk om te vermelde was dat we de snelste hond op een motor hebben gezien. Bundy zou 283 Km/u moeten hebben gereden wat inderdaad erg snel was. Het was een schitterend gezicht om Bundy met z’n zonne-bril en leren jas te zien zonnebaden op de motor.

En dan als laatste heb ik weer wat faam gemaakt met het voetbal elftal door met m’n “smoel” in de lokale krant te hebben gestaan. Een mooi actie foto, maar gelukkig staat het verloop van de actie er niet op, want ik verloor de bal 🙁 Ik heb het nog steeds erg naar m’n zin bij de Coutts Cougars, en ben op dit moment erg druk om een website voor ze te bouwen die bijna klaar is, zal in de volgende blogs de link vermelden.

Tot zover…………..