De dag was dan eindelijk aangebroken 50 jaar (half century) wat een leeftijd, afijn dit moest natuurlijk groots gevierd worden !

Een aantal vrienden kwamen van ver; Sydney, Gold Coast, en arriveerde een aantal dagen voor de party. Dit betekende wel dat we ongeveer 4 dagen lang hebben gefeest, kan je zeggen dan voel je goed dat je 50 bent 😉 Vrienden die niet meer naar huis wilde dezelfde avond bleven kamperen, en had ik vlak naast Zack de ezel gezet, wat de volgende ochtend behoorlijk wat hilariteit gaf. Langzamerhand kwamen de gasten binnen druppelen, waaronder ook de band “Lizard Grip”, en begon op te zetten, dat beloofde wat te worden. Het begon avond te worden en dus af te koelen, dus tijd om het kampvuur aan te steken, waar genoeg gegadigden voor te vinden waren.

Een andere manier om warm te blijven was je uitleven op de “dans vloer” wat dan ook gretig werd gedaan. Zal hieronder wat foto’s plaatsen die geen uitleg nodig hebben.

De volgende ochtend zorgde Zack de ezel er voor dat iedereen op tijd wakker was voor het ontbijt met zijn luidkeelse balken 🙂 De gebruikelijk eieren, spek, witte bonen en hash-browns waren voor handen, maar Tony was speciaal langs gekomen om ook nog wat pannenkoeken te bakken waar ook nog gretig van werd gegeten ! Het was aangenaam vertoeven rondom het resterende kampvuur die ochtend, zei het dat iedereen een stuk rustiger was. Afijn het was een waardige 50ste verjaardag om niet snel te vergeten, hieronder nog een kleine impressie van de avond toen de jarige nog in staat was op eigen krachten zich voort te bewegen 🙂